despre noi euc masini profesionale de curatenie
EUC, Professional Cleaning Technology

Despre Noi

Peste 12 ani experiență în domeniul comercializării echipamentelor de curățenie profesională.

Despre Noi
EUC, Professional Cleaning Technology

Unic importator Fiorentini in Romania

Oferim echipamente profesionale de curățenie și soluții perfect adaptate nevoilor clienților noștri.

Cu peste 12 ani experiență în domeniul comercializării și închirierii echipamentelor profesionale de curățenie, echipa EUC răspunde cu promptitudine cerințelor partenerilor cu produse inovatoare, eficiente și prietenoase cu mediul: mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, mașini de curățat cu monodisc, aspiratoare tapițerii, aspiratoare cu aburi, aspiratoare frunze și multe alte tipuri de aparate curățenie profesionale noi sau refurbished, consumabile și detergenți.

EUC este unic importator al mașinilor de curățenie Fiorentini în România, companie cu tradiție, care s-a dedicat conceperii și construirii echipamentelor industriale de curățat și care este in prezent lider european in productia acestora.

Fiorentini a devenit în 40 de ani de activitate o companie de success care livrează mașini profesionale de curățenie, cât și servicii rapide și eficiente pentru colaboratorii săi. Este furnizor de talie mondială, produsele Fiorentini fiind prezente pe piața din Europa, America de Sud, Israel și Kuweit.

Din 1978 Fiorentini proiectează și produce utilaje de curățare industriale. Compania italiană este reprezentată astăzi de un grup de tineri specialiști, orientat spre satisfacerea nevoilor clienților și concentrat pe îmbunătățirea constantă a produselor. Aceștia și-au propus să anticipeze nevoile utilizatorilor pentru a oferi cele mai bune produse și soluții tehnico-comerciale.

Compania EUC se bucură de privilegiul de a fi distribuitorul principal al produselor Fiorentini pentru mașini de curățat în România încă din 2009. EUC menține o relație strânsă cu Fiorentini având obiective comune, cum ar fi furnizarea de mașini de curățat de calitate și îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite partenerilor și clienților finali.

 

Masina de maturat urbana profesionala S150 Fiorentin EUC7

De ce masinile de curatenie Fiorentini?

Mașinile de curățenie profesionale reprezintă cea mai bună variantă pentru întreținerea suprafețelor mari din cadrul centrelor comerciale, a zonelor industriale sau a clădirilor publice cu trafic intens.

Compania Fiorentini produce o gamă de produse extrem de variată, reușind să satisfacă toate cerințele pieței în materie de aparate de curățat profesionale fiabile. Design minimalist, componente rezistente, modalități de utilizare intuitive și ușor de întreținut – așa pot fi descrise în câteva cuvinte mașinile de curățat Fiorentini.

Întreținerea și repararea masinilor nu necesită bugete considerabile. Majoritatea componentelor pentru utilaje sunt fabricate direct de către Fiorentini, piesele de schimb putând fi livrate rapid.

Fiorentini controlează în totalitate procesul de furnizare, ceea ce înseamnă că EUC vă poate oferi piese de schimb și consumabile calitative în timp util.Tehnicienii noștri sunt bine pregătiți și se pot deplasa oriunde pe teritoriul țării, acolo unde va fi nevoie de asistență sau soluționarea unei probleme de ordin tehnic.

Misiunea EUC se concretizează prin produse și servicii calitative, care integrează soluții inovatoare si costuri de exploatare reduse, cât și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Ținem pasul cu schimbările din domeniu și ne dezvoltăm constant.

Abordăm fiecare solicitare cu entuziasm și dedicare, reușind să trecem dincolo de granițele profesionale tradiționale, devenind un partener de încredere pentru cei care ne aleg.

Ne îndeplinim responsabilitățile impuse de activitatea noastră respectând standardele internaționale fără compromisuri și fără a sacrifica siguranța si calitatea.